90’s SANATÇILARINDAN SAHRA BEBEĞE DESTEK

90’ların popüler popçularından Hazal, Uhde Seçil Ve Faruk K SMA hastası minik Münüre Sahra Aykut’un tedavisi için gereken miktarı toplamak için harekete geçti.

Koordinatörlüğünü Kahraman Pehlivan’ın yaptığı Radyo Programcısı Sarı şeker Sema’nın sunduğu geceye katılan ünlü isimler 8 aylık Olan Sma Hastası bebeğin Kampanyasına katkıda bulundular. Baba Zeki Aykut ;” Bu gecede bizleri ve evladımı yanlız bırakmayan gönlü güzel sanatçılarımıza ve destek amaçlı yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Biz evladımıza “Deniz kızı” diyoruz denizlerde yüzebilmesi için hepinizin desteğini bekliyoruz. ” Diye belirtti Ve Bütün sanatçıların Ortak dileği SMA hastalığı hakkında Farkındalık yaratmak Ve Sahra Bebek gibi diğer bebeklerinde Tedavilerine devam edebilmesi oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.