“Ay Işığında Komedi” Etkinlikleri Başlıyor!

Geleneksel hale gelen “Ay Işığında Komedi” etkinlikleri 9 Ağustos’ t a başlıyor!

Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin amfi sahnesinde; 9 Ağustos’ t a Çimen Show , 1 0 Ağustos’ta Sefa Doğanay Gazinosu, 11 Ağustos’ta Meksika Açmazı gösterileri gerçekleşecektir. ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi gösterilerin tümünde, izleyicileri sevdikleri ünlüler ile ücretsiz olarak buluşturuyor. Daha önceki senelerde de yoğun ilgi gösterilen Ay Işığında Komedi etkinliklerinde; muhteşem deniz manzarasına karşı, ay ışığı altında kahkaha sesleri ile unutulmaz yaz akşamlarından birini geçirmek için tarihleri takviminize not etmeyi unutmayın. 9-10-11 Ağustos tarihlerinde hayata geçirilecek olan “Ay Işığında Komedi etkinliklerini seyirciler ücretsiz olarak izleyebilecekler. Tüm etkinlikler 21.00’da başlıyor olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.