‘Aydınlıkevler’ üçüncü sezonuna Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Demet Akbağ’ın devleşen performansı ile Yılmaz Erdoğan’ın kalemini buluşturan ‘Aydınlıkevler’ üçüncü sezonuna Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı. Geçtiğimiz sezon 100.oyununu kutlayan Aydınlıkevler, yeni sezonda yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Aydınlıkevler ilk kez ODTÜ’de! Ardından 25-30 Eylül’de Maximum Uniq’te…

Seyircinin yalnız bırakmadığı, her oyun kapalı gişe oynanan Aydınlıkevler, 17 Eylül’de ilk kez Ankara ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi’de olacak. Ankaralı seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği Aydınlıkevler oyunu bu kez ODTÜ sahnesinde izleyecek. Ankara’nın ardından Aydınlıkevler 25 ve 30 Eylül tarihlerinde İstanbul Maximum Uniq Açıkhava sahnesinde olacak.

blank

Oyuncular seyirciyle buluşmak için geri sayımda!

Demet Akbağ ile birlikte Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın performansları ile büyük övgü toplayan ‘Aydınlıkevler’ 70’li yılların samimiyetini sahneye aktarmaya devam ediyor. Seyircileri soğuk Ankara günlerine doğru yolculuğa çıkaran ‘Aydınlıkevler’ bir babaanne ile torunun hayatından, zamansız ama ‘her zamana ait’ bir hikaye anlatıyor.

Yönetmenliğini Serdar Biliş’in proje yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Cem Yılmazer imzalı sahne tasarımı ve Tuluğ Tırpan’ın orijinal bestelerinin yanı sıra Mustafa Olgan’ın sahnedeki canlı müzikleri ile de beğeni toplayan ‘Aydınlıkevler’in kadrosunda genç kuşağın yetenekli oyuncuları Sevda Baş, Nebi Tolga Yılmaz, Barkın Sarp, Ömer Güneş ve usta oyuncu Caner Alkaya da yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.