Ayşegül Aldinç: Sektörden dostum yok

Yapımcılığını BBO Yapım, Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği, Ceyda Düvenci’nin sunumuyla NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler, 3. yılıyla yeni sezona merhaba dedi.

YouTube video

Ceyda Düvenci, 9 Eylül Pazartesi günü, yeni sezonun ilk programında usta sanatçı Ayşegül Aldinç’i konuk etti. Aldinç ve Düvenci birlikte çok özel bir Bambaşka Sohbetler’e imza attılar. Ayşegül Aldinç’ten çok özel itiraflar geldi.

Ceyda Düvenci: “Hayatımın en güzel yazını geride bıraktım”
Ayşegül Aldinç: “En büyük mutluluğum annemle olmak”
Programı açarken, “Hayatımın en güzel yazını geri bıraktım” diyen Ceyda Düvenci, Ayşegül Aldinç’le annesi üzerine de sohbet etti. Ayşegül Aldinç şu itirafta bulundu: “En büyük mutluluğum ve hüznüm aynı zamanda tabii, annemle olmak. Onunla ne kadar olabilsem benim için çok büyük bir kazanç…”

Ayşegül Aldinç: “Sektörden dostum yok”
“Sürekli görüştüğüm biri yok ve birbirinin rutininde olmak başka bir şey… Birbirinin insanı olmak da bambaşka bir şey. Tabii ki çalıştığım insanlar, Sezen, (Aksu) onlar bambaşka… Bana armağan ettiği şarkı da çok değerlidir. Çok fazla insan var evet, iyi insanlar da karşımıza çıkmaya devam etse keşke…”

AYŞEGÜL ALDİNÇ: KISKANILDIĞIMI VE ENGELLENDİĞİMİ BİLİYORUM
İSİMLERİNİ VERDİĞİM ZAMAN ONLAR DA RAHATSIZ OLACAK
Usta sanatçı Ayşegül Aldinç’ten Bambaşka Sohbetler’e özel açıklamalar geldi. Aldinç: “Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum. Bunların kimler olduğunu da biliyorum. günün birinde hayatımla, sektörle ilgili bir kitap yazdığımda onların isimlerini değiştirebilirim de… Ama içimde tutarak da bu dünyadan gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü onlar yaparken engelledim diye çok mutlulardı. Ben bunları yazabildiğim zaman, ne günse o gün, birileri de rahatsız olsun. O sıralarda ben de rahatsız olmuştum çünkü” dedi.

Ceyda Düvenci’nin “Sana yapılandan sonra içine su serpecek şeyler görebildin mi? Yaptı ama ilahi adaletle o da bunu gördü dedin mi?” sorusu üzerine de Ayşegül Aldinç: “Kinci değilim ama, bazen gördüğüm duyduğum zaman, senin dediğin noktaya gelebiliyorum evet, ilahi adalet çalışıyor dedim evet ve görebildim!” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.