“Çılgın Dersane” efsanesi ile yeniden sinema salonlarını şenlendirmeye geliyor

Gençlik enerjisi ‘Çılgın Dersane’ efsanesi ile yeniden sinema salonlarını şenlendirmeye geliyor. Müzikleri, dansları, muziplikleri, dostluk ve aşk bağlarıyla bir dönemi kasıp kavuran film serisi Çılgın Dersane, 5.filmi ile sinemaları ‘update’ etmeye geliyor. 8 Kasım’da vizyona girmeye hazırlanan film yine birbirinden eğlenceli sahneleri seyircilerin hafızasına kazıyacak.

YouTube video

Yapımcılığı Plaza Yapım’a, genel yönetmenliği Faruk Aksoy’a ait olan filmin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli otururken senaryosu Şafak Güçlü ve İrfan Saruhan imzası taşıyor.

‘ÇILGIN DERSANE’ RUHU YENİDEN CANLANIYOR!

‘Çılgın Dersane 5: Updated’ için birbirinden yetenekli genç oyuncular bir araya geldi. Filmin kadrosunda, Pote – Mehmet Efe Çam, Ertunç Tuncer, Duygu Zehra Doğru, İrem Büğrüoğlu, Çağla Şen, Hacı Ahmet Ak, Ömer Faruk Çavuş, Irmak Topaloğlu, Arda Dalıcı, Naz Beşik, Orçun Soytürk, Ulaş Can Kutlu, Onur Oben Sepet, Sinem Buse Elbir, Kaan Arkat, Nazlıcan Turan, İsmail Hocaoğlu, Alphan Yuvalı, Batuhan Çebi, Lina Hourieh, Mustafa Topaloğlu, Hakan Bilgin, Pınar Özer ve Arzu Yanardağ yer alıyor.

Çok sevilen karakterlerine yenilerinin ekleneceği aksiyon, kahkaha ve dostluğun eksik olmayacağı Çılgın Dersane 5: Updated bu kez yeni bir yarışma heyecanı yaşayacak. Antalya’da düzenlenen Özel Eğitim Kurumları Yarışması’na son anda katılan ekibin macerasını konu alan Çılgın Dersane 5: Updated sinemaseverlere özlenen gençlik ruhunu aktaracak. Çılgın Dersane ruhunu yeniden canlandırmaya hazırlanan ekip zorlu yarışmalarla sınanırken aynı zamanda aşk, dostluk, kardeşlik ve yardımseverlik gibi değerlerin de sınavını verecek.

‘Çılgın Dersane 5: Updated’ 8 Kasım’da sinemalarda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.