Coşkun Sabah: Sahnede ölmek istiyorum

Başarılı şarkıcı Coşkun Sabah, önceki akşam Gediz Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Tarhana Festivali’nde sahne aldı. Konser alanını dolduran kalabalık, Coşkun Sabah ile birlikte şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Coşkun Sabah, 13 yıl aradan sonra Gediz’e geldiğini belirtti ve tarhananın hayatında çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. “Tarhana benim yaşam sıvım, hayatımda en çok tükettiğim çorba,” şeklinde konuştu.

Emekliliği düşünmediğini belirten başarılı şarkıcı, “Sahnede can vermek istiyorum. Seyircilerim ile şarkılarımı seslendirirken can verip emekli olurum ancak,” dedi. Bu sözleriyle müziğe ve sahneye olan tutkusunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Coşkun Sabah’ın sahne performansı, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı ve gece boyunca coşku dolu anlar yaşandı. Gediz Belediyesi’nin düzenlediği bu festival, hem tarhana çorbasının hem de Türk müziğinin unutulmaz bir akşamını yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.