Davran Tiyatrosu’nun çok sevilen “Üçü Bir Arada”sı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda

Davran Tiyatrosu’nun çok sevilen “Üçü Bir Arada”sı, 7 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda! Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın birlikte rol aldığı “Üçü Bir Arada”, erkeklerin aşkla, kaderle ve erkeklikle imtihanının karanlık ve komik hikâyesini tiyatro sahnesine taşıyor. Her yıl olduğu gibi beşinci sezonunda da Mey|Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonuyla düzenlenen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun biletleri Mobilet’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de bu yıl beşinci kez perdelerini açan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, seyircilerini yıldızların altında, huzurlu bahçe ortamında tiyatronun iyileştirici gücüyle buluşturmaya devam ediyor.

Cem Davran’ın pandemide Davran Tiyatrosu’nu kurarak yeniden yorumladığı “Üçü Bir Arada” oyunu, 7 Ağustos Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda tiyatroseverlerle buluşacak. Yunus Emre Gümüş’ün kaleme aldığı, Engin Alkan’ın yönettiği çok sevilen komedi oyununda, Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın aynı sahneyi paylaşıyor. “Üçü Bir Arada”, üç “yazık” adamın aşk, talih, kavga, ayrılık, aile ve arkadaşlık parantezinde kendileriyle ve geçmişleriyle yüzleşmesi; erkeklerin aşkla, kaderle ve erkeklikle imtihanının karanlık ve komik hikâyesi…

blank

Erkek dünyasının kale direkleri arasına gizlenmiş sırları! Bir erkekte aşk acısı kaç gün sürer? Yılbaşı gecesi mecburen tanıştığınız komşunuz sizinle intihar etmek isterse… Babasının gözünde uslu bir çocuk olamayanların 30’undan sonra Şirinler’i görebilme yöntemleri… Hepsi ve dahası bu oyunda!

Mey|Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonuyla düzenlenen Bahçe Tiyatrosu’nda kapı açılışsaati 19.30, oyunların başlama saati ise 21.00. Oyunların biletleri Mobilet’ten ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu Ağustos 2024 Programı

7 Ağustos Çarşamba Üçü Bir Arada – Davran Tiyatrosu

15 Ağustos Perşembe Eksik – Kadar Yapım

21 Ağustos Çarşamba Herkes Kocama Benziyor – Temsili Sahne

22 Ağustos Perşembe Yan Dünya – Kumbaracı50

23 Ağustos Cuma Bir Baba Hamlet – Baba Sahne

25 Ağustos Pazar Güzel Son – Semaver Kumpanya

29 Ağustos Perşembe Joseph K. – DasDas

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.