Demet Özdemir: Aşkın uzun süre devam edebileceğini düşünmüyorum

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, aşk duygusu hakkında konuştu. Daha önce bir evlilik yaşayan Demet Özdemir, “Aşkın uzun süre devam edebileceğini düşünmüyorum. Herkese göre değişir ama bende kısa sürüyor” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Demet Özdemir, Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV’de yayınlanan programına konuk oldu. Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile sadece 1 yıla yakın bir süre süren bir evliliği olan Demet Özdemir, aşk duygusu hakkında konuştu.

Demet Özdemir
Demet Özdemir

Demet Özdemir, “Aşk, tek saniyelik müthiş bir an. Aşkın uzun süre devam edebileceğini düşünmüyorum. Herkese göre değişir ama bende kısa sürüyor. Hele ki deneyimleyebiliyorsan yani bu karşılıklıysa ve çok çabuk dile getirdiysen çünkü bu platonikse başka bir hastalık boyutuna gider ama sağlıklı bir şekilde ilerleyebildiyse o hazları yaşadıktan, söyledikten ve duyduktan sonrasının tamamen gerçeklerimizle tanışıp bunun sevgiye dönüştüğüne inananlardanım.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.