Dilan Polat paylaşımı! Türk adaletine teşekkür ederiz

Geçtiğimiz sene haziran ayında serbest bırakılan Sıla Doğu, tahliye kararı verilen ablası Dilan Polat için cezaevi kapısına koştu. Dilan’ın tahliyesi öncesi paylaşımda bulunan Sıla Doğu, “Türk adaletine hakkaniyeti ve doğruluğu için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

2023 yılının Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın davasında yaşanan ‘Dilan Polat’ gelişmesi, gündeme bomba gibi oturdu.

Gelen son MASAK raporuyla beraber cezasının ev hapsine çevrilmesi talebi defalarca kez reddedilen Dilan Polat bugün tahliye edildi.

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu karar sonrası kardeşi Can Doğu’yla beraber sosyal medyadan sevinç paylaşımı yaptı.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Sıla Doğu mutluluktan elinin titrediğini belirterek “Türk adaletine hakkaniyeti ve doğruluğu için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“TELEFON YASAK”
Cezaevi önünde muhabirlere açıklamada da bulunan Sıla Doğu “Dilan’ın sağlık durumu hiç iyi değil. Dilan’a artık telefon yasak” dedi.

Sıla Doğu ve Can Doğu da geçen haziran ayında tahliye edilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.