Emel Sayın: Hayatım film olursa Burcu Biricik beni canlandırabilir

Emel Sayın, hayatını konu alan bir film yapılırsa kendisini Burcu Biricik’in canlandırmasını istediğini açıkladı. Sayın, genç oyuncuyu çok beğendiğini belirtti.

Türk sinemasının ve müziğinin efsane isimlerinden Emel Sayın, hayatının film olması durumunda kendisini Burcu Biricik‘in canlandırmasını istediğini açıkladı. Ünlü sanatçı, Magazin Burada‘ya verdiği röportajda, hayatını beyazperdeye aktarma konusunda bir çalışmaları olduğunu ve belgesel üzerinde son rötuşların yapıldığını belirtti.

Emel Sayın, genç sanatçılar arasında en çok Burcu Biricik’i beğendiğini dile getirerek, “Burcu Biricik aklıma geliyor. İzliyorum ve çok beğeniyorum, bana benzeyecek ve hayatımı en iyi şekilde anlatabilecek sanatçılar arasında” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.