Farah Zeynep Abdullah bir muz için ödediği fiyata isyan etti

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdulla son paylaşımıyla sosyal medyada gündeme oturdu. Ünlü oyuncu 1 adet muz için ödediği parayı gösterip “Altın kaplama mı?” diyerek isyan etti.

Masumlar Apartmanı, Bihter, Bergen gibi birçok başarılı projede yer alan ve her gönderisi olay olan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah bu defa 1 adet muz için ödediği ücreti paylaşarak isyan etti. Farah Zeynep ünlü bir kahve zincirinden muz aldı.

blank

‘ÇOK HEYECANLIYIM’
Aldığı muzu ve alışverişinin fişini Instagram hesabından paylaşan Farah Zeynep, paylaşımına “Günaydın, 104.79 TL’ye 1 adet muz yiyeceğim. Çok heyecanlıyım.” notunu düştü.

FİYATA YORUM YAĞDI
Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımına; ‘Muz altın kaplama mı?’, ‘Muzun fiyatı bile şaşırtıcı hale geldi’, ‘Bu fiyatlar zenginleri bile rahatsız ediyor’ gibi yorumlar yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.