Fethiye, The Times gazetesinin en iyi plaj tatili listesine girdi

İngiliz The Times gazetesi, Muğla’nın Fethiye ilçesini “Ekim ayında plaj tatili için en iyi yerler” listesinde üçüncü sırada gösterdi. Türkiye’den yalnızca Fethiye’nin yer aldığı listede Fethiye’nin, Dalaman havaalanına direkt uçuşlar ve sunduğu doğal güzelliklerle aileler için ideal bir tatil merkezi olduğu vurgulandı.

Muğla’nın Fethiye ilçesi, İngiliz The Times gazetesi tarafından “Ekim ayında plaj tatili için en iyi destinasyonlar” arasında üçüncü sırada yer aldı.

Fethiye Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, “Best places for a beach holiday in october” başlığıyla “Ekim ayında plaj tatili için en iyi yerler” listesini açıklayan gazete, Türkiye’den sadece Fethiye’yi seçti.

The Times, ekim tatili için 11 farklı ülkenin tatil merkezlerini önerdiği yazısında, Fethiye’yi aile tatili için ideal bir seçenek olarak tanıttı.

Fethiye’nin Dalaman Havalimanı’na direkt uçuşlarla kolayca ulaşılabilmesinin altı çizilirken, bölgenin turistik cazibeleri arasında çam ormanlarıyla kaplı dağları, ünlü Ölüdeniz Plajı ve Mavi Lagün’deki geniş kumsallar vurgulandı. Ayrıca, Kelebekler Vadisi’ne yapılacak geleneksel gulet tekne turlarının ve Likya Yolu’nda antik kaya mezarları arasında yürüyüş yapmanın bölgedeki popüler aktiviteler arasında olduğuna dikkat çekildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.