Gazeteci Özlem Uçar ve Macide Ağırbaş’tan Yeni Program

Gazeteci ve televizyon sunucusu Özlem Uçar ve Spirütel danışman Macide Zühre Ağırbaş, “Kadim Sırlar” programı ile bir ilke imza attı.

YouTube video

“Kadim Sırlar” programı negatif düşüncelerden arınmak, yaşamın sırrını çözmek, ruhu iyilik ve güzellikle beslemek, zihni arındırmak vb konulara yepyeni bir kapı açıyor. Özlem Uçar, “Kendimizi keşfettiğimiz, materyalizmden uzaklaşıp maneviyata daha çok odaklanacağımız farklı bir programla sevenlerimizle beraberiz” derken Macide Zühre Ağırbaş ise, “Bu program bireylerin içsel dünyalarını keşfetmelerine ve manevi gelişimlerine katkıda bulunan bir yolculuk. Manevi dünyaya yolculuk yapmayı düşünenlere rehberlik edecek bazı ipuçlarını ele alacağız” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.