Gelin Takımı’nın vizyon tarihi belli oldu

Güçlü oyuncu kadrosu ve kahkaha dolu eğlenceli senaryosuyla kadın erkek ilişkilerine dair ezberleri bozmaya hazırlanan Gelin Takımı, 18 Ekim’de vizyona girecek. Filmin renkli ve kahkaha dolu kareleri, izleyiciyi sinemada bekleyen eğlenceyi yansıtıyor.

Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek, Nilperi Şahinkaya’nın 4 yakın arkadaşı canlandırdığı, eğlenceli hikayesiyle Gelin Takımı bu sonbaharda sinema salonlarına kahkaha getirecek. Filmin Bodrum Vogue Hotel Supreme’de gerçekleşen çekimlerinden kamera arkası kareleri ilk kez yayınlandı.

Gelin Takımı
Gelin Takımı

Doğa Can Anafarta’nın yönetmenliğini üstlendiği, Ayşe Balıbey’in senaryosunu kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek, Nilperi Şahinkaya, Mehmet Günsür, Fırat Çelik, Ali Yoğurtçuoğlu, Doğan Bayraktar ve Ayşenil Şamlıoğlu bulunuyor.

Gelin Takımı’nda; farklı yaşamlara ve karakterlere olan Ayça, Selin, Berrin ve Deniz’in, yakın arkadaşları Berrin’in düğünü için bir araya gelmeleriyle başlayan hikaye, bekarlığa veda partisinde ve düğünde yaşanan eğlenceli anlarla devam ediyor.

Sky Films ve Asc Films’in yapımcılığını üstlendiği film 18 Ekim’de vizyonda olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.