Gülşen ve Murat Boz’dan LFF İzmir sahnesinde “İltimas” düeti

Gülşen, Murat Boz, Lil Zey ve Can Koç, geçtiğimiz gece Bayhan Müzik organizasyonuyla düzenlenen Live From Fest İzmir kapsamında Tarihi Havagazı Fabrikası’nda sahnedeydi.

YouTube video

Tek günlük festivalin açılışını “Gökyüzünü Tutamam” hiti ve üzerine yazdığı şarkılar ile adından söz ettiren Can Koç yaparken, kadın hip-hopçıların dikkat çeken ismi Lil Zey İzmirlileri coşturdu. Sahneye simsiyah bir takımla çıkan Murat Boz ise performansı ile gecenin fitilini ateşledi. Festivalin kapanışında sahneye çıkan Gülşen, İzmirlileri kendisine hayran bırakırken, duygusal anlar da yaşadı. Kariyerlerinde “İltimas” gibi bir hiti barındıran Gülşen ve Murat Boz, Live From Fest İzmir’e özel şarkıyı düet yaparak müzikseverleri 10 yıl öncesine ışınladı.

Binlerce İzmirli müziksever ile şarkılarını söyleyen Gülşen ve Murat Boz, festival serisine 5 Ekim’de Live From Fest Kayseri, 13 Ekim’de Live From Fest Gaziantep’le devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.