Hadise sahne kıyafeti konusunda tasarrufa gitti

Ünlü şarkıcı Hadise, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Kıbrıs’ta bulunan Concorde Luxury Resort Otel’de sahne alarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Konser alanını dolduran hayranlarıyla birlikte şarkılarını seslendiren Hadise, enerjik danslarıyla da büyük beğeni topladı. Süper mini elbisesiyle sahneye çıkan şarkıcı, izleyenlerin hem gözlerinin hem de kulaklarının pasını silen performansıyla geceye damgasını vurdu.

Hadise
Hadise

İkinci Kez Aynı Kıyafetle Sahne Aldı

Özellikle kadın şarkıcıların bir giydikleri kostümü bir daha giymemesi konusunda tartışmaların olduğu bir dönemde, Hadise sahne kıyafeti konusunda tasarrufa giderek daha önce giydiği bir kıyafetiyle yeniden sahneye çıktı. Bu hareketiyle izleyiciler arasında konuşulan Hadise, “Cimri Hadise” lakabıyla da anılmaya başlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.