Hülya Avşar: Meryem Uzerli olayında günah keçisi ben oldum

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin özgürlüğüne kavuşmasının 50. yıl dönümünde Kıbrıs’ta bulunan Concord Luxury Resort Otel’de sahne aldı. Avşar, bu özel günün anlam ve önemine vurgu yaparak, “Burada sahne aldığım için şu anda çok mutluyum,” dedi.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalında Meryem Uzerli’yi konuk alması ve evlilik sorusu ile gündeme gelmesi hakkında da açıklamalarda bulundu. Bu konuyla ilgili, “O olayda günah keçisi ben oldum. Halbuki yayından önce soruları Meryem’e vermiştim. Yayından sonra da cevapları aldıktan sonra bir sorun var mı, istemediğim bir yer var mı diye sordum. ‘Hayır, hepsi çok güzel, yayınlayabilirsin’ deyip bana teşekkür etti. Ama bu tarz olaylarda hep böyle olur, biri günah keçisi aranır. Bu olayda da günah keçisi ben ilan edildim. Ama benim hiçbir suçum yok,” şeklinde konuştu.

Hülya Avşar
Hülya Avşar

Hülya Avşar, KKTC’nin özgürlüğünün 50. yılında sahne almanın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, bu özel geceye katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konser, izleyicilerden büyük alkış aldı ve unutulmaz anlarla dolu bir gece yaşandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.