Mauro Icardi, Wanda Nara’nın para musluklarını kesti!

Mauro Icardi ile ilişkileri bir türlü gündemden düşmeyen Wanda Nara’nın son yaptığı çok konuşuldu. Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, eski eşi Maxi Lopez ile buluşup hikaye attı. Sonrasında olanlar oldu. Detaylar haberimizde…

Wanda Nara, eski eşi Maxi Lopez ile buluşup hikaye attı. Buluşma amacı ise adeta herkesi şaşırttı.

WANDA NARA’YA MAURO ICARDİ HAMLESİ
Mauro Icardi ve Wanda Nara’nın ilişkisi son günlerde gündemden düşmüyor. Son olarak bu işin bittiğini belirten çift, yeni bir konu ile gündeme geldi.

Wanda Nara ve Mauro Icardi çifti, ayrılmadan önce sürekli gündemdeydi. Ayrıldıktan sonra da çeşitli konularla gündeme geliyor. Bu konulardan biri, para meselesi.

MAURO ICARDİ, WANDA NARA’NIN KARTLARINI BLOKE ETTİ
Mauro Icardi, Nara’nın kredi kartlarını bloke ederek adeta para musluklarını kesti. Wanda Nara’nın avukatı ise bu durumu, ‘ekonomik şiddet’ olarak açıkladı.

Devamında ise olanlar oldu. Wanda Nara eski eşi Maxi Lopez ile bir araya geldi.

WANDA NARA ESKİ EŞİYLE NEDEN BULUŞTU?
Nara eski eşi Maxi Lopez’in yanına geldi ve hikaye paylaştı. Misilleme olarak yorumlanan bu durum, Arjantin basınında farklı lanse edildi.

WADA NARA ESKİ EŞİYLE BULUŞUP MAURO ICARDİ’YE MESAJ MI VERİYOR?
Arjantin basını, Nara ve eski eşi Maxi Lopez çocukların okul masrafı için bir araya geldiğini açıkladı.

Mauro Icardi tarafından kartları bloke olan Wanda Nara, bir mesaj olarak okul masraflarını ödediği için eski eşi Maxi Lopez’e teşekkür ettiği öne sürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.