Mehmet Aslantuğ’dan eski eşi Arzum Onan’ın yeni aşkına ilk yorum

Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çiftinin 23 yıllık evliliği sona ermişti. Arzum Onan, iş insanı Orkan Özkan ile aşk yaşamaya başladı. Aslantuğ, eski eşinin ilişkisiyle ilgili “Öyle bir şey var evet, Arzum ilk bana açıkladı zaten” dedi.

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz yıl, 1996 yılından beri devam eden evliliklerini bitirdi. Eski model ve oyuncu Arzum Onan, iş insanı Orkan Özkan ile birlikte olduğunu duyurdu. Muhabir Online’a konuşan Onan, “Her şey yolunda çok şükür” dedi. Ünlü oyuncu, evlilik sorularına karşı ise “Yok öyle bir şey” yanıtı verdi.

‘BENİM HAYATIMDA BİRİ YOK’
Son olarak Mehmet Aslantuğ’a da eski eşi Arzum Onan’ın yeni birlikteliği soruldu. Aslantuğ “Öyle bir şey var evet, Arzum ilk bana açıkladı zaten” şeklinde konuştu. Oyuncu, kendi hayatında biri olup olmadığı sorusunu ise “Hayatımda biri yok, olursa açıklarım” diye cevapladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.