Melek Mosso, yeni teklisi “Yeri Var”

Son dönemin en popüler sanatçılarından biri olan Melek Mosso, yeni teklisi “Yeri Var” ile hız kesmeden üretmeye ve sevenlerine yeni şarkılar sunmaya devam ediyor. Kendine özgü tarzı ve etkileyici vokaliyle dinleyicilerini bir kez daha büyüleyecek olan sanatçı, “Balerin” ile elde ettiği başarının ardından, “Yeri Var” ile müzik dünyasındaki yerini daha da sağlamlaştırıyor.

“Yeri Var,” geçmiş bir ilişkiye dair yaşanan duygu karmaşasını ve bu ilişkiyi geride bırakma sürecini anlatıyor. Modern pop ve dans ritimleri ile bezeli duygusal şarkının sözleri, ayrılığın getirdiği zorlukları, yalnızlığı ve yeniden ayağa kalkma arzusunu bir arada sunarken, Melek Mosso’nun güçlü ve dingin vokali bu duygusal yoğunluğu dinleyiciye derinlemesine hissettiriyor.

blank

Farklı türlerde gezinmekten çekinmeyen ve bunu başarılı bir şekilde yapan Melek Mosso, yeni şarkısı “Yeri Var”da zengin ve farklı bir sound ile öne çıkıyor. Hem dans ritimleri hem de hüznü ile eğlenceli bir şarkı sunan Mosso, Aytaç Özgümüş’ün beste ve düzenlemesini üstlendiği bu teklide, etkileyici sesine mükemmel bir şekilde eşlik eden katmanlı ve yoğun bir müzikal arka plan oluşturuyor.

“Yeri Var” şarkısının video klibi, retro bir atmosfer yaratmak amacıyla Silivri’deki bir otel ve sahilde, sadece gün ışığından yararlanılarak çekildi. Klibin nostaljik bir hava taşıması için retro ve düşük çözünürlüklü görüntüler tercih edildi. 2000’li yılların video kayıt tekniklerini yansıtan Handycam kullanılarak çekilen bu klipte, Melek Mosso’nun tamamen doğal haliyle kamera karşısına geçmesi özellikle dikkat çekiyor.

Konser yoğunluğunun da etkisiyle üretkenliğini sürdüren Melek Mosso’nun derin ögelerle bütünleşen duygusal şarkısı “Yeri Var,” 23 Ağustos Cuma gününden itibaren sanatçının kendi yapım firması “Piu Sound” etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında olacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.