Netflix, Squid Game’in ikinci sezon fragmanını yayınladı

Netflix, Squid Game’in ikinci sezon fragmanını yayınladı. Satıcı (Gong Yoo) geri dönüyor, 26 Aralık’ta yeni ölümcül oyunlar başlıyor.

YouTube video

Netflix’in dünya çapında büyük ses getiren dizisi Squid Game, 26 Aralık’ta 2. sezonu ile izleyiciyle buluşacak. 1 Ekim’de yayınlanan yeni fragmanda, Satıcı karakteri (Gong Yoo) geri dönüyor ve oyunlara yeniden katılım çağrısı yapıyor. Fragmanda, Satıcı’nın klasik müzik eşliğinde kırmızı ve mavi zarflarla birine “Benimle bir oyun oynamak ister misin?” diye sorduğu anlar izleyicileri yeni sezona hazırlıyor. Dizinin 2. sezonunda Lee Jung Hae, Gong Yoo, Lee Byung Hun ve Wi Ha-jun gibi isimler de kadroya geri dönüyor.

6 Emmy Ödülü Kazanmıştı
Squid Game’in ilk sezonu, Ekim 2021’de yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Dizi, 2022 yılında tam 6 Emmy ödülü kazanarak tarihi bir başarıya imza attı. Konusu itibariyle hayatta kalma mücadelesi veren 456 kişinin, büyük ödül olan 45,6 milyar Kore wonunu kazanmak için ölümcül oyunlarda yer almasını konu alıyor.

Yeni Oyuncular Kadroya Katılıyor
İkinci sezonda Gong Yoo‘nun yanı sıra, ilk sezondan tanıdığımız Lee Byung Hun, Wi Ha-jun gibi oyuncular geri dönüyor. Ayrıca yeni sezonda kadroya Im Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Yang Dong-geun, Park Sung-hoon, Kang Ae-sim ve eski BigBang üyesi Choi Seung-hyun (T.O.P) da dahil oluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.