Parayı otele verirsek aç kalırız! Bayram tatilini sokakta geçiriyorlar

Muğla’nın Bodrum ilçesine bayram tatili için gelenlerin bir kısmı otellerde ve pansiyonlarda istediği fiyata yer bulamayınca sokakta valizleriyle beraber yatmaya karar verdi. Kurban Bayramı dolayısıyla fahiş fiyatlarının uygulandığı otellerde tam kapasite olarak çalışıyor. Bodrum’a giden tatilcilerde, “Parayı otele verirsek aç kalırız” şeklinde konuştu.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bayram tatili için gelenlerin bir kısmı otellerde ve pansiyonlarda istediği fiyata yer bulamayınca deniz manzaralı sahillerde, parklarda, otomobillerin içinde ve kamyon kasalarında uyudu. Manzara, açık hava otelini aratmadı.

blank

Tatil için Bodrum’a gelen yerli turistler ucuz otellerde yer bulamayınca soluğu sahillerde aldı.

Bodrum Kalesi manzaralı Kumbahçe ve Paşatarlası plajları açık hava oteline dönüştü. Kimi çadır kurdu, kimi bavullarını yanı başına alarak geceyi böyle geçirdi.

‘AÇ KALIRIZ’
İstanbul’dan tatile gelen 23 yaşındaki üniversiteli Cemil Akbalık, şunları söyledi:

“Arkadaşlarla 3-4 gün için tatile geldik. Ama cebimizdeki parayı otele verirsek hem aç kalırdık hem geri dönemezdik. Bayram nedeniyle pansiyonlarda da yer kalmamış yer olanlarda ise fiyatlar 5 yıldızlı otel ayarında. Hava çok güzel o nedenle sahilde uyumayı tercih ettik. Birkaç gün böyle idare edeceğiz, tatil böyle de güzel.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.