Tan Taşçı, seymenleri sahnesinde ağırladı

Tan Taşçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara’da Atatürk Orman Çiftliği’nde kurulan dev sahnede yerini aldı.

YouTube video

Zafer Bayramı’mızın 102. yılı şerefine tüm Türkiye’de yapılan etkinlikler kapsamında memleketi Ankara’da sahneye çıkan Taşçı’yı 100.000’den fazla başkentli karşıladı. Gecenin açılışını söz ve bestesine imza attığı “Türk” marşı ile yapan sanatçı, 2 saat aralıksız sahnede kalarak unutulmaz bir bayram gecesine imza attı.

Seymenleri sahnesinde ağırladı.

“Atatürk Orman Çiftliği’ni yollara kadar dolduran her birinize teşekkür ediyorum. Biz geçen sene de Mansur Başkanımızla beraber oynamıştık. Bu artık klasiğimiz oldu. Yine seymenlerimiz bizimle. Seymenleri çok severim. Cumhuriyet dönemi Ata’mızı karşılamışlar ve onlar aydınlığın bekçisi. O yüzden sahnemde ağırlamaktan şeref duyuyorum.” diyen Taşçı, Ankara yöresine ait türküler söyleyerek Seymenlerle dans etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.