Teoman, Harbiye konserinde unutulmaz bir gece yaşattı

Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen Harbiye Açık Hava Konserleri’nin eylül serisi dün gece Teoman ile başladı. Live From Fest İzmir’den ayağının tozuyla İstanbul’a gelen sanatçı, biletleri günler öncesinden biten Harbiye konseri için sahnedeydi. Sonbaharın gelişiyle stilini de yenileyen Teoman, siyah takımıyla şıklığını da konuşturdu.

YouTube video

Türkiye’nin rock starı Teoman, İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği konserine “Kavgam” ile başlarken aralıksız 2 saat sahnede kaldı. Serseri, Tek Başına Dans, İstanbul’da Sonbahar, Çoban Yıldızı gibi hitlerinin yanı sıra kariyerinde yer etmiş coverları ile devam eden sanatçıya bir klasik olarak İstanbul korosu eşlik etti.

Teoman
Teoman

Teoman, yoğun istek üzerine 15-16 Ekim konserleri ile tekrar Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’ndeki yerini alacak. Konserlerin biletleri passo’da satışa çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.