Teoman’ın 30 yıllık gitarı çocuklar için açık arttırmada

Teoman, Bosphorus Art Society (B.A.S.) “Cash on the Table” müzayedesi kapsamında ilk kez online olarak gerçekleşecek olan müzayedeye jest yaparak gitarını bağışladı.

Yarın akşam 21:21’de gerçekleşecek olan müzayedede Teoman’ın kariyeri boyunca tüm bestelerini yaptığı gitarı çocuklar için açık artırmaya çıkacak. Elde edilen tüm gelir Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlanarak çocuklar için harcanacak.

8 Temmuz 2024 Pazartesi(yarın) akşam 21:21’de online olarak gerçekleşecek olan müzayedeye katılmak ve eserler hakkında detaylı bilgi almak için www.cashonthetableauction.com adresi ziyaret edilebilir.

Bosphorus Art Society Hakkında: Bosphorus Art Society (B.A.S.), sanatın iyileştirici gücüne inanan ve bu gücü yaymak için çalışan bir platformdur. B.A.S., farklı disiplinlerden sanatçıları ve farklı dönemlerden tasarımları bir araya getirerek, sanatseverlere özgün ve ilham verici deneyimler sunmayı amaçlamaktadır. Cash on the Table Art and Design Müzayedesi, B.A.S.’nin ilk online müzayedesidir ve sanat dünyasına yeni bir bakış açısı getirmeyi hedeflemektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.