Uluslararası aşkta mutlulu son

Genç iş insanı Emirhan Yeterler ve İspanyol aşkı Conchita, İspanyol ve Türk kültürlerinin harmanlandığı rüya gibi bir törenle evlendi.

Visko Love’ın Yönetim Kurulu Başkanı Emirhan Yeterler ve Maria Concepcion Moran Sangochian (Conchita olarak bilinen eşi), geçtiğimiz ay muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. EmirhanYeterler, Visko Love markası ile bilinen, Ural Medikal’in CEO su, gayrimenkul yatırımları ve Golden Visa çözümleri sunan Van der Hoof’un kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesidir. Ayrıca, Bolt Enerji Çözümleri şirketin’inde kurucu ortağı ve CEO’su olan başarılı bir genç iş insanı. Emirhan ve Conchita, Madrid’deki resmi törenlerinin ardından, İstanbul’da St. Anthony Kilisesi’nde bir Katolik düğün töreni gerçekleştirdiler. Bu özel gün, Rixos Tersane İstanbul’daki ihtişamlı bir resepsiyonla taçlandı. Törende, İspanya’dan gelen rahip ve Conchita’nın Meksika’dan gelen vaftiz babası, Moran ailesinin destek ve sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

blank

Ural Group Yönetim Kurulu Başkanı Altan Yeterler, eşi Yeşim Yeterler ile birlikte oğlunun düğününde mükemmel bir ev sahipliği yaparak, İspanya, Meksika, Hollanda, Japonya, İngiltere ve birçok diğer ülkeden gelen seçkin konuklarını ağırladı.

İspanyol ve Türk kültürlerinin muhteşem bir şekilde harmanlandığı düğün de, İsmail Özkan ve Vildan Demir muhteşem performanslarıyla çiftin özel anlarına eşlik etti. Emirhan, ünlü tasarımcı Melik Kam’ın özel olarak tasarladığı damatlığı ile dikkat çekerken, Conchita, İspanya’dan özel olarak hazırlatılan elbisesi ve kendisinin tasarladığı after-party elbisesiyle göz kamaştırdı. Çift, balayı için Japonya ve Kore’yi tercih etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.