Ünlü oyuncu Ahu Tuğba hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba, Miami’de Miami’de hayatını kaybetti. Geçirdiği trafik kazasının ardından bir süre tedavi gören Tuğba’nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba, daha önce geçirdiği trafik kazasının ardından yaşamını sürdürdüğü Miami’de hayatını kaybetti.

blank

Ahu Tuğba geçirdiği trafik kazasının ardından burada bir süre tedavi görmüştü. Ünlü oyuncunun ölüm haberini duyuran Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Ahu Tuğba’nın cenazesinin Miami’den İstanbul’a getirilmesi için belediye birimleri ile irtibata geçildiğini açıkladı.

NURİ ALÇO: AHU’MUZU KAYBETTİK
Sosyal medyadan acı haberi duyuran oyuncu Nuri Alço, “Canım dostum Ahu’nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm. Ahu’muzu kaybettik” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.