‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ ikinci sezonuyla yine iddialı geliyor

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ etkileyici sezon finalinin ardından ikinci sezonuyla yine iddialı geliyor. Kanal D’de yeniden izleyicileriyle buluşmak için gün sayan diziden merak uyandıran bir teaser yayınlandı.

YouTube video

Azem’in neden hapishaneye döndüğü ve ‘İnci Taneleri’ kitabında yazanlar yakında cevap bulacak. Yeni sezonda yaşanacak savaşların sonucu kimsenin tahmin ettiği gibi olmayacak.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. Dizinin ikinci sezonunda ise sürpriz isimler kadroya dahil oluyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ ikinci sezonuyla yakında Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.