Ziynet Sali’den Kıbrıs’ta coşkulu bayram eğlencesi

Kurban Bayramı’nın ikinci günü, ünlü sanatçı Ziynet Sali, Kıbrıs’ta bulunan Concorde Tower Otel’de sahne aldı.

Sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sali, deniz kızını andıran sahne kıyafetiyle çok şıktı.

Sali’nin Amerika Çıkartması

Geçtiğimiz hafta Amerika’da düzenlenen Türk Günü etkinliğinde sahne aldığını belirten sanatçı, oradaki hem eğlenceli hem de duygusal anılarını paylaştı. Türkiye hasreti çeken gurbetçilerle birlikte şarkılarını seslendirdiğini anlatan Sali, Amerika’ya gitmişken yeni şarkısının klibini de New York sokaklarında çektiğini ve duygusal bir şarkı ile 5 Temmuz’da müzikseverlerle buluşacağını duyurdu.

Dilber Hazar’a Çok Yakıştı

Kıbrıslı hemşerisi Hazar Ergüçlü’nün “Dilber” performansı kendisine sorulan Sali, yılın en çok konuşulan oyuncusu olduğunu belirtti. “Dilber dansı Hazar’a çok yakıştı,” diyen Sali, bir gün sahnede Dilber şarkısını söyleyebileceğini ifade etti. Ziynet Sali’nin Concord Tower Otel’deki konseri, hem yerli hem de yabancı turistler tarafından büyük ilgi gördü ve unutulmaz anlara sahne oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.